Mijn droge geblondeerde haren is weer glad met deze droog haar voeding van Kerastase Nutritive

Het is voorbij met mijn stro haar. Ja, u zult nu wel denken waar heeft die het over? en dat kan ik u niet kwalijk nemen. Ik zal het voor u uitleggen. Mijn dikke haardos, waar ik na 45 jaar nog geen enkel verlies of sporen van haarloosheid in kan achterhalen, had 1 hele verschrikkelijke eigenschap. Het is slepend droog. Ik maakte me er nooit zo’n issue van. Het was in de ochtend vaak wel kammen geblazen, maar was voor mij gewoon part of life zogezegd.

droog haar olie

Een maatje van mij die opeens met haar vingers door mijn haar begon te kroelen, maakt er een bemerking over. Zij had er ook altijd last van gehad, droog en gebarsten hoofdhaar. Maar ze zei dat ze Kerastase haarproducten is gaan toepassen. Met shampoo en keratine haarmaskers van Kerastase en dat ze al snel de positieve kracht van deze Kerastase haarproducten ging gadeslaan.

Weg met droog haar dankzij Kerastase Haarproducten


Geen droog, lastig haar meer, maar aangenaam zacht haar dat door de vingers gleed is wat ik merkte toen ze mij uitnodigde om met mijn vingers door haar haren te voelen. De volgende dag ben ik gaan winkelen en ben aan de slag gegaan. Om je haar gezond te houden leek het mij toch wel een goed idee om meer aandacht hieraan te gaan schenken. Toen ik met de Kerastase shampoo aan de gang ging en las ook nog een toelichting over wat Kerastase Nutritive droog haar voeding doet. Ze zeggen dat het een scala is van voedende middelen voor droog haar. Met als doel om het haar weer gemakkelijk te maken en een onweerstaanbaar zacht gevoel te geven. Kerastase pakt de aanleiding van de uitdroging van de haarvezel aan en biedt drie verzorgingsroutines aan om elk peil van uitdroging aan te pakken.

Mensen! Ik kan u zeggen dat het een weldaad is voor mijn haren en toen mijn vriendin weer langs kwam en haar vingers door mijn haren liet glijden keek ze me glimlachend aan en zei fluisterend met haar warme diepe stem die zo zalig klinkt in mij als ik haar hoor spreken: Kerastase haarmasker, liefje?.........Ja Kerastase…., what else?, was mijn feedback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *